Markedsundersøkelse: Cloud Research & Advisory

Markedsplassen for skytjenester har publisert en veiledende kunngjøring for å innhente informasjon om markedet for Cloud Research & Advisory (Cloud R&A). Kunngjøringen er tilgjengelig både på Doffin og TED.

MPS har til hensikt å anskaffe en tjeneste for leverandøruavhengig, datadrevet forskning relatert til produkter og tjenester innenfor IKT og skyteknologi. Ved å tilby en tjeneste innen skyforskning og rådgivning til offentlig sektor i Norge, ønsker vi å sikre tilgang til strategiske rådgivningstjenester om skybaserte løsninger og sikre essensiell veiledning for digitalisering. Vi ønsker å redusere barrierer for å søke rådgivningstjenester, samtidig som vi styrker mulighetene blant leverandører og informasjonskilder.

I denne undersøkelsen ønsker vi å snakke med alle leverandører som leverer tjenester innen strategisk rådgivning, arrangering av konferanser/arrangementer, artikkeldatabaser/forskningsmateriale eller andre lignende tjenester innen områdene skytjenester og digitalisering.

Formålet med denne markedsundersøkelsen er å innhente informasjon som kan danne grunnlag for forberedning og planlegging av mulige anskaffelser gjennomført av MPS.

Veiledende kunngjøring

Tilbakemelding gis via SurveyXact. Fristen for å levere svar er 01. juli 2024 kl. 13:00.

Vi håper så mange som mulig tar seg tid til å delta.


Oversikt over spørsmål i undersøkelsen kan du finne under.

Question overview RFI Cloud R&A
pdf 539.58 KB

N.B.: Vi registrerer kun svar sendt inn via SurveyXact.

Oppdatert: 10. juni 2024

Kontakt

Gi oss tilbakemelding!

Markedsplassen er under utvikling. Har du spørsmål eller tilbakemeldinger? Ta kontakt med oss!

E-post: markedsplassen [at] dfo.no (markedsplassen[at]dfo[dot]no)

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.