Utprøving av en tjeneste for personvernetterlevelse i leverandørkjeden

Markedsplassen for skytjenester (MPS) skal høsten 2023 gjennomføre en utprøving av en skybasert tjeneste innen personvernetterlevelse hos leverandørene.

MPS prøvde ut en tjeneste for Cyber Risk Score i 2022, og vil høsten 2023 følge opp med en tjeneste som kan bidra til å bedre styring og kontroll med personvern i leverandørkjeden.

Hensikten er å undersøke hvordan en slik tjeneste kan understøtte offentlige virksomheter i arbeidet med å oppfylle krav til oversikt over leverandørkjedene i GDPR.

MPS vil gjøre det mulig for et representativt og begrenset antall statlige, fylkeskommunale og kommunale virksomheter å prøve ut en slik tjeneste med støtte fra leverandøren i utprøvingsperioden.

Nærmere informasjon og detaljer for å delta i utprøvingsprosjektet legges på Markedsplassen for skytjenester i løpet av august 2023.

Oppdatert: 9. juni 2023

Kontakt

Gi oss tilbakemelding!

Markedsplassen er under utvikling. Har du spørsmål eller tilbakemeldinger? Ta kontakt med oss!

E-post: markedsplassen [at] dfo.no (markedsplassen[at]dfo[dot]no)

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.