MPS: møt oss på Sikkerhetsfestivalen 2023

Markedsplassen for skytjenester (MPS) deltar i år på Sikkerhetsfestivalen, Lillehammer 28. - 30. august. Vi vil holde innlegget "Strategisk og operativ håndtering av cyber-trusler krever bedre innsikt, verktøy og tjenester".

Markedsplass for skytjenester bidrar til styrking av sikkerhet i det offentlige Norge gjennom veiledning, verktøy og avtaler for sky- og sikkerhetstjenester. I den forbindelse forbereder MPS en portefølje av nødvendige verktøy og tjenester innen cyber-sikkerhet som gjør virksomhetene bedre i stand til å øke egen sikkerhet gjennom strategisk og operativ bruk.

Vi vil presentere hvorfor og hvordan utprøving av en tjeneste for måling av informasjonssikkerhet på internett ("Cyber Risk Score") er gjennomført, resultatene fra denne og hvordan MPS går fram for å gjennomføre flere anskaffelser innen cyber-sikkerhet på vegne av det offentlige.

Utprøvingen av en tjeneste for trusseletterretning ("Threat Intelligence") som nærmer seg avslutning, samt et system for personvernetterlevelse i leverandørkjeden som påbegynnes i september vil også presenteres.

Møt oss på Sikkerhetsfestivalen tirsdag 29. august kl. 10:45,
spor 9: KULTURHUSET BANKEN, KAFÉEN

Publisert: 8. august 2023 Oppdatert: 9. august 2023

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.