Gjennomført informasjonsmøte markedsplassen for skytjenester

DFØ og Markedsplassen for skytjenester (MPS) gjennomførte sitt andre informasjonsmøte for offentlig sektor torsdag 8. juni, kl. 13.

Under møtet ga prosjektleder Ingrid Elisabeth Sørensen en oppdatering på den planlagte anskaffelsen av skybaserte infrastruktur- og plattformtjenester, mens fagansvarlig for cybersikkerhet, Per Jakobsen, gikk gjennom de tre pilotprosjektene knyttet til Cyber Risk Score, Threat Intelligence og Privacy Third Party Management. Videre ble ny landingsside for sikkerhet og NIST CSF Nor - norsk oversettelse av NIST-rammeverket - lansert på markedsplassens nettsider.

Programdirektør Sverre Stoltz informerte om MPS sin rolle i det europeiske nettverket for Central Purchasing Bodies og planene for kommunikasjon med virksomhetene gjennom ulike typer brukerforum og ekspertgrupper. Stoltz ga også en oppdatering rundt personvern, og informerte om planene MPS har til høsten når det gjelder veiledning for fornyelse av programvare og oppstart av nytt prosjekt for kostnadsoptimalisering.

Avslutningsvis ble det informert om muligheten til å melde seg på nyhetsbrev.

Nytt informasjonsmøte er satt til 13. september 2023, kl. 13. I dette møtet vil MPS også åpne for deltakelse fra leverandører.

Publisert: 9. juni 2023

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.