Behov for eksterne sikkerhetstjenester

Svært mange offentlige virksomheter har en utfordrende situasjon med ressurser og spisskompetanse knyttet til avanserte virkemidler for å sikre seg mot cyber-angrep. Det kan da være aktuelt å tilslutte seg en ekstern tjenestetilbyder som kan bidra med spesialist-kompetanse og verktøy som virksomheten ikke har tilgang til i egne rekker.

Hva kan man oppnå?

Interne eller eksterne SOC/CERT tjenester leverer proaktive og prediktive løsninger og kan gi tilgang til høy kompetanse med avanserte verktøy som hever sikkerhetsnivået ytterligere på kort og lang sikt.

Hvordan fungerer slike tjenester?

Preventive tiltak for å bedre sikkerheten og redusere risiko innebærer etablering av en ekstern tjenesteleverandør for SOC (Cyber Security Operations Center) og/eller CERT (Cyber Emergency Response Team). Dette er to ulike tjenester som ofte har en sammenfallende leveransemodell.

Publisert: 26. april 2022

Kontakt

Gi oss tilbakemelding!

Markedsplassen er under utvikling. Har du spørsmål eller tilbakemeldinger? Ta kontakt med oss!

E-post: markedsplassen [at] dfo.no (markedsplassen[at]dfo[dot]no)

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.